Mika Eirtovaara Exclusive (20-30 min)

Lyhyempi yksityiskeikka tarjoilee juuri teille sopivanmittaisen hetken hauskuutta. 20-30 min stand up -setti sopii moniin tilaisuuksiin, esimerkiksi koulutuksiin ja valmennuksiin kevyeksi välinumeroksi. Yksityiskeikan voi järjestetään joko paikanpäällä tai etänä Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Mika Eirtovaara Exclusive (45-60 min)

Pidempi, kaikilla mausteilla varustettu 45-60 min stand up -setti sopii juhliin, tapahtumiin ja vaikka työpaikalle piristykseksi. Yksityiskeikan voi järjestetään joko paikanpäällä tai etänä Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Stand Up -peruskurssi (1,5 h)

Stand up -peruskurssi järjestetään minimissään 10 henkilölle, joten kerää ystävä- tai työporukka ja heittäydy komedian maailmaan. Workshop antaa sinulle perustiedot ja -taidot kehittää omia stand up -rutiineja. Isommalle porukalle sopiva kurssi sopii ohjelmanumeroksi polttareihin, synttäreille tai esimerkiksi työporukalle.

Oman elämänsä koomikko -workshop (1,5 h)

Oman elämänsä koomikko -workshop on räätälöity yksityiskurssi juuri Sinulle tai lahjaksi esim. pomolle, esimiehelle tai myyntipäällikölle! Työpajaan voi osallistua maksimissaan 4 henkilöä, joten se taipuu hyvin myös pienille tiimeille ja kaveriporukoille! Toiveissa työkaluja puheeseen ja esiintymiseen? Täältä niitä saa! Työpajan sisältö räätälöidään osallistujien mukaan.

Close Menu
×
×

Cart