Mika Eirtovaara Exclusive (20-30 min)

Lyhyempi yksityiskeikka tarjoilee juuri teille sopivanmittaisen hetken hauskuutta. Stand up -setti sopii moniin tilaisuuksiin, esimerkiksi koulutuksiin ja valmennuksiin kevyeksi välinumeroksi. Yksityiskeikat ovat olleet myös suosittuja etäpikkujouluissa!

Yksityiskeikan voi järjestetään joko paikanpäällä tai etänä Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Mika Eirtovaara Exclusive (45-60 min)

Pidempi, kaikilla mausteilla varustettu 45-60 min stand up -setti sopii juhliin, tapahtumiin ja vaikka työpaikalle piristykseksi.

Yksityiskeikan voi järjestetään joko paikanpäällä tai etänä Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Stand Up -peruskurssi (1,5 h)

Stand up -peruskurssi järjestetään minimissään 10 henkilölle, joten kerää ystävä- tai työporukka ja heittäydy komedian maailmaan. Workshop antaa sinulle perustiedot ja -taidot kehittää omia stand up -rutiineja. Isommalle porukalle sopiva kurssi sopii ohjelmanumeroksi polttareihin, synttäreille tai esimerkiksi työporukalle.

Oman elämänsä koomikko -workshop (1,5 h)

Oman elämänsä koomikko -workshop on räätälöity yksityiskurssi juuri Sinulle tai lahjaksi esim. pomolle, esimiehelle tai myyntipäällikölle! Työpajaan voi osallistua maksimissaan 4 henkilöä, joten se taipuu hyvin myös pienille tiimeille ja kaveriporukoille! Toiveissa työkaluja puheeseen ja esiintymiseen? Täältä niitä saa! Työpajan sisältö räätälöidään osallistujien mukaan.