¸Puolitoistatuntisen show’n aikana Eirtovaara tarjoilee täysin uuden kattauksen juttuja, jotka ovat hioutuneet ja muhineet valmiiksi kahden viime vuoden aikana. Turussa, Day Off Clubin intiimeissä tiloissa, saat varmasti nauraa koko rahan edestä! P.S. Uutta! Laajentuneet anniskeluoikeudet myös katsomon puolella. Tule ja naura itsesi kipeäksi! K-18

Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up -­komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman ”Taisto Kourina”.  Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan. Kahden vuoden keikkailutauon jälkeen Eirtovaara palaa vihdoin takaisin lavalle – hauskempana kuin koskaan!

Koomikon ja Day Off -skeittikauppayrittäjyyden lisäksi monipuolinen Eirtovaara on tunnettu myös loistavista komediakäsikirjoituksistaan sekä -ohjaustöistään, joita hän on tehnyt Turussa mm. Linnateatteriin sekä viimeisimpänä ohjauksena Seinäjoelle, Törnävän kesäteatteriin. ”Monty Pythonin Spamalot”-musikaalia on kehuttu kuluneena kesänä mm. Suomen parhaimmaksi kesäteatteriesitykseksi.

Hyvä tietää

  • Jokaiseen pikkujoulukauden esitykseen on myynnissä sekä Show & Dinner -pikkujoulupaketteja että yksittäisiä lippuja.
  • Show & Dinner -paketti (49 €) sisältää alkumaljan, alku-, pää- ja jälkiruoan buffet-pöydästä sekä lipun esitykseen.
  • Varatut ryhmäliput tulee lunastaa ja maksaa viimeistään 2 viikon päästä varauksesta
  • Ruokailu tapahtuu Bistron puolella ennen esitystä klo 18.00 alkaen. Ruokailun jälkeen siirrytään Day Off Clubin puolelle, jossa itse show esitetään numeroimattomassa katsomossa. Baari on auki myös Day Off Clubin puolella ennen esitystä ja väliajalla. Esityksen jälkeen iltaa voi jatkaa Bistron puolella aina pikkutunneille asti.
  • Mahdolliset kasvisruokavaliot tulee ilmoittaa viikkoa ennen esitystä osoitteeseen info@mikaeirtovaara.com.Muut allergeenit on huomioitu buffet-kokonaisuudessa.
  • Narikka on käytössä pikkujoulukaudella ja se on ilmainen
  • Mikäli haluat tilata seurueellesi kuohuviinit ja muut juomat valmiiksi pöytään, onnistuu se osoitteesta: info@mikaeirtovaara.com
  • Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä: info@mikaeirtovaara.com
  • K-18
Close Menu
×
×

Cart